AKCIÓS

Jessika vákuum matrac - PerDormire Jessika memóriahab vákuummatrac

A Jessika matrac, a rugalmas matrac érzetet egyesíti a memory felület lágyságával. Remekül alkalmazkodik rugalmas és fix rácsokhoz, motoros rácson is kiválóan alkalmazható.

97 990 Ft. 78 990 Ft.
AKCIÓS

New Memory memóriahabos vákuum matrac - PerDormire félkemény

A matrac csökkenti a nyomást a test azon pontjain, ahol erre szükség van, ezért forgolódás nélkül, zavartalanul alhat egész éjszaka. A New Memory matrac átszellőzik, ezáltal higiénikus és friss fekvőfelület biztosít. A memóriahab réteg segít megelőzni a felfekvéseket az esetlegesen előforduló tartósabb ágyban fekvésnél, otthon ápolásnál, így a New Memory memóriahabos vákuum matrac - PerDormire alkalmas decubitus betegségben szenvedők számára is.

100 Ft. 0 Ft. -tól

Quincy vákuum matrac - PerDormire hab vákuummatrac - kemény

A Quincy matrac kötséghatékonyságból a piac egyik uralkodója. Számtalan újragondolás eredménye hogy ez a matrac jól egyensúlyozik a tartósság, az alkalmazhatóság a sokrétű felhasználhatóság között. Kifejezetten ajánlot vendégmatrac, nagyon jó választás rövid - hosszú lakáskiadáshoz, önálló életet kezdőknek, ifjúsági matracnak. Bármilyen ágyrácson alkalmazható. 13,5 cm vastagsága sem nem vékony sem nem túl vastag, ez a matrac az aranyközépút és a komprumisszumok matraca.

Kérjen ajánlatot

Memory Bamboo vákuum matrac

Felső kategóriás újonnan kifejlesztett ortopéd matrac.

Kérjen ajánlatot

Memory Duo Cool vákuum matrac

A 4 az 1- ben matrac magját eltérő sűrűségű AirPur hideghab alkotja a felső és alsó részén, melyet kedvére forgathat a levehető huzatban.

Kérjen ajánlatot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab alias amet architecto assumenda, at doloremque dolores ea illo ipsam laudantium magnam maiores natus odit praesentium repellendus reprehenderit sed tempore voluptatum.